Thursday, 13 January 2005

C³ slår sin sejr fast

På Turmel-bordet vandt C³ tidligt tirsdag morgen sin tredje sejr i træk og fjerde i alt og slutter dermed 2004-serien af TriviTrojkaTurneringen øverst på sejrsskamlen.

Sejrscifrene mod B og Agg. blev denne gang 6-5-4. De to udfordrere vandt også samlet henholdsvis sølv og bronze.

2004-Serien blev først afsluttet nu pga. en lang spillepause hen over sommeren og efteråret og siden titelkandidaten B's lange juleferie.

B forvirrede i øvrigt sine modspillere — og sig selv — ved denne gang at medbringe Millennium-udgaven af Trivial Pursuit-spillet, hvis emnekategorier ikke er umiddelbart gennemskuelige. Derfor eksperimenterede de tre konkurrenter sig lidt igennem farverne, og missede alle især i spillets første fase flere ostetilbud.

Værten Agg. diskede op med lækker vegetarmad og lagde i øvrigt hårdt ud som sædvanlig, men måtte i en ellers jævn dyst se sig passeret af sine modspillere.

Vi ser frem til 2005-serien, der indledes gad-vide-hvornår på Rollengergronns berygtede glasbord, hvor hidtil kun C³ har vundet. Det er blevet diskuteret, hvorvidt der på forsøgsbasis skal serveres budding i løbet af serien, men muligheden er så at sige blevet fejet af bordet af sundhedshensyn.

No comments: